14 napos visszaküldési szabályzattal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 nap van arra, hogy visszatérítést kérjen.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a visszaküldésre és a teljes visszatérítésre, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amit kapott, nem használt vagy fel nem használt, címkékkel és eredeti csomagolásban.

A visszatérés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot info@zuperprotools.com , és tájékoztasson minket döntéséről. Ha a visszaküldést elfogadják, utasításokat küldünk arról, hogyan és hol küldjük el a csomagot.

Károk és problémák
Kérjük, ellenőrizze megrendelését a recepción, és azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a termék hibás, sérült, vagy ha rossz terméket kap, hogy értékelhessük a problémát és helyrehozhassuk.

Cserék
A leggyorsabb módja annak, hogy megkapja, amit szeretne, hogy visszaadja a kapott elemet, és miután elfogadta a visszaküldést, külön vásárlást hajtson fel az új cikkhez.

Visszatérítések
Értesítjük Önt, miután megkaptuk és megvizsgáltuk a visszatérését, és tudatjuk Önl, hogy a visszatérítést jóváhagyták-e vagy sem. Ha jóváhagyták, a rendszer automatikusan visszatéríti az eredeti fizetési módot. Kérjük, ne feledje, hogy eltarthat egy ideig, hogy a bank vagy hitelkártya-társaság feldolgozza és feladja a visszatérítést is.